Fri fragt og 14 dages retur ved køb over 350 kr

Hvilken solbrille matcher din ansigtsform?

Når det kommer til solbriller, er det ikke kun vigtigt at vælge en model, der passer til din stil og personlighed, men også en model, der passer til din ansigtsform. Ved at vælge solbriller, der passer til din ansigtsform, kan du opnå den bedst mulige pasform og stil.

Der er fem forskellige ansigtsformer: rund, oval, hjerteformet, firkantet og rektangulær. Hver ansigtsform kræver forskellige typer af solbriller for at fremhæve de bedste træk og give en flatterende stil.

Et godt råd er altid at bære briller, der er modsat af din ansigtsform.

 

Runde ansigtsformer vil have gavn af solbriller med skarpe, vinklede linser.

Dette kan hjælpe med at give dit ansigt en mere defineret form. Cat-eye solbriller og firkantede solbriller er også gode valg for denne ansigtsform. Nogle berømte personer med denne ansigtsform er Adele, Chrissy Teigen og Emma Stone.

Den mest alsidige ansigtsform er den ovale. Er det den ansigtform der kigger tilbage på dig når du ser i spejlet, så kan du heldigvis bære mange forskellige typer solbriller.

Det er dog en god idé at undgå solbriller, der er for store eller for små, og i stedet vælge en mellemstor størrelse. Runde, firkantede og cat-eye solbriller er alle gode valg for oval ansigtsform. Nogle kendte personer med denne ansigtsform er Beyoncé, Jessica Alba og Rihanna.

Hvis du har en hjerteformet ansigtsform, kan det være en udfordring at finde solbriller, der balancerer ansigtets bredere øverste del. Solbriller med runde linser eller cat-eye solbriller er gode valg til denne ansigtsform. Blandt de mest kendte personer med denne ansigtsform er Reese Witherspoon, Jennifer Aniston og Scarlett Johansson.

 

Har du den firkantede ansigtsform, kan det være en fordel at vælge solbriller, der kan blødgøre ansigtets hårde vinkler. Runde eller ovale solbriller vil give en mere harmonisk balance til dette ansigtstræk. Angelina Jolie, Olivia Wilde og Demi Moore har meget tydelige firkantede ansigtsformer. Et træk, der får dem til at se stoiske og autoritære ud.

 

En lidt mere almindelig ansigtsform blandt modeller er den rektangulær ansigtsform.

Det kan godt være svært at finde en brille, som passer her, da du har brug for solbriller, der kan tilføje bredde til ansigtet. Solbriller med runde linser eller cat-eye solbriller vil give en flot balance til dette ansigtstræk. Et par af de mest kendte personer med rektangulær ansigtsform er Sarah Jessica Parker, Liv Tyler og Gisele Bündchen.

 

Inspirationen til solbrillemodellerne kommer fra en bred vifte af kilder, herunder filmstjerner, musikere og andre kendte mennesker. Hollywood-filmstjerner som Audrey Hepburn, James Dean og Marilyn Monroe hjalp med at popularisere solbriller i 1950'erne og 60'erne. Ray-Ban's ikoniske Wayfarer-solbriller blev båret af James Dean i filmen "Rebel Without a Cause", og Audrey Hepburns stilfulde solbriller i filmen "Breakfast at Tiffany's" er stadig en populær stil i dag.

I 1980'erne blev solbriller en del af popkultur og blev båret af musikere som Madonna og Michael Jackson. Solbriller blev også et vigtigt tilbehør i hip-hop-kulturen og blev båret af ikoner som Run-DMC og LL Cool J.

I dag er solbriller stadig et vigtigt tilbehør i modeverdenen, og der er utallige modeller og stile at vælge imellem. Ved at vælge solbriller, der passer til din ansigtsform, kan du opnå den bedst mulige stil og beskyttelse mod solens skadelige stråler.