Fri fragt og 14 dages retur ved køb over 350 kr

Sommerens trendy solbriller fra Karen Simonsen

Sommeren nærmer sig, og det er tid til at finde solbrillerne frem!

Men det skal ikke bare være de samme solbriller som sidste år. Det skal være 2023 solbrillerne.

I år er det Karen Simonsen, der har ramt den stil, som indrammer sommeren i et mørklødet glas og UV filter.

 

Så hvis du leder efter et par solbriller, der ikke kun er stilfulde, men også beskytter dine øjne mod solens skadelige stråler, kan Karen Simonsen solbriller være lige det, du har brug for.

 

Designet leder tankerne hen på en smidig tiger da brillen har tendens til 50’er stilens hornbriller og dermed giver et katteøjne look. Navnet passer også ganske fint derpå.

 

Karen Simonsen Scalea Cat Eye solbriller er i farven Stellar Black og er lavet af acetat, som er baseret på bomuld. Bomuldsacetat er en type kunstigt fiber, der er lavet af cellulose fra bomuld. Det er et materiale, der ofte bruges i tekstilindustrien til at fremstille tøj, især letvægtige og åndbare beklædningsgenstande som skjorter, bluser og kjoler og i dette tilfælde også briller.

 

Solbrillerne er af høj kvalitet, og du kan justere dem, så de passer perfekt til dit ansigt. De matchende grå linser beskytter dine øjne mod solens skadelige UV-stråler.

Hvis du har brug for solbriller med styrke, kan du kontakte din lokale optiker.

 

Med deres cat eye-design og stilfulde farve er Karen Simonsen Scalea solbriller den perfekte måde at beskytte dine øjne mod solen på, mens du ser godt ud hele sommeren.