Fri fragt og 14 dages retur ved køb over 350 kr

Bæredygtighed

Hos PREGO får du total gennemsigtighed

Vi er en international virksomhed, der også får lavet vores produkter internationalt. Det stiller høje krav til både os og vores samarbejdspartnere, så du kan vide dig sikker på et kvalitetsprodukt, der er lavet under ordentlige forhold.

Det kræver total gennemsigtighed i hele vores leverandørkæde. Og det kræver, at vi tager stilling til hver enkelt del i vores produkter - lige fra næsedupperne til selve brillestellet. Vi skal vide præcis, hvordan og under hvilke forhold hver del er fremstillet, så vi med ro i maven kan garantere dig ordentlige produkter, der er lavet under ordentlige forhold.

For at sikre dig som forbruger er vores auditering af vores leverandørkæde alfa og omega. Du skal vide 100 %, hvad du får, og hvorfra du får det. Og vi skal vide, at vi kan stå inde for vores produkter, og at der i produktionen af dem er taget hensyn til både bæredygtighed og menneskerne på fabrikkerne.

Hos PREGO får du produkter af god kvalitet. Produkter, der holder længe, og ikke bare bidrager til den stigende køb-og-smid-væk-kultur. Så hvis du ligesom os også tror på, at vi alle må gøre vores for at passe på vores jord og hinanden, så er du kommet til det helt rette sted.

Bæredygtige solbriller - Prego
Bæredygtige solbriller - Prego

Vi bruger bomuldsbaseret acetat

Vi laver bluelight briller og solbriller der holder. De er lavet af acetat. Vi har valgt at producere vores briller i acetat, da dette materiale belaster vores miljø mindre, end for eksempel plastik gør. Du kan læse mere om forskellen på acetat og plastik og vores bæredygtige solbriller i vores ofte stillede spørgsmål her.

Selvom vores acetat bluelight briller og solbriller forurener mindre end plastiksolbriller, anbefaler vi stadig, at du afleverer din PREGO-brille eller -solbrille der, hvor du har købt den.

For når du afleverer dine gamle briller, sørger vi for, at de kan få nyt liv ved at give dem videre til Syn For Sagen, som giver mennesker i udviklingslande nyt syn og forandrer deres liv. Du kan læse mere om Syn For Sagen her.

På den måde kan vi alle stå sammen om at passe på miljøet. Og vi tror på, at selv de mindste ting nytter, hvis vi alle sammen løfter i flok.